måndag 20 maj 2013

Nej, jag får inga pressutskick


 Tyvärr, måste jag säga.

 Det hade varit väldigt, väldigt ( sa jag väldigt? ) trevligt, dock.
Men så är tyvärr inte fallet. =/

 Anledningen till detta uttalande är att jag i helgen träffade en väldigt söt läsare ( Ja. Jag menar dig, Stina. ^^ ) på sta'n som började en mening med "jag antar att du får saker skickade till dig..". Så jag tänkte därför påpeka att så inte är fallet. Jag får dessvärre inhandla alla mina produkter själv, vilket är anledningen till att det kanske inte alltid blir så många recensioner, samt varför ni sällan får se swatches på de nya nagellackskollektionerna osv. Jag har helt enkelt inte råd. Tyvärr. =7

 Detta innebär ju dock även att inget jag skriver är "köpt" eller "sponsrat" eller liknande - vilket ej heller skulle falla mig in att göra. Jag finner ingen mening att framställa något i en bättre dager än vad som kanske är rättvist även om produkten skulle råka vara gratis. Bara så att ni vet! ( Ifall någon i framtiden finner mig vara tillräckligt värdig bloggerska för att ta del utav nyheter och dylikt ). =)

 Om jag dock får "tigga" lite så får ni hemskt gärna dela med er utav eventuella tips på om det finns något man kan göra för att bli lite uppmärksammad inför detta ändamålet. Jag kan ju inte sticka under stolen med att det vore riktigt roligt att få ta del utav dylika utskick och nyheter. Det hade framför allt gjort att det blivit lättare att delge er ny information och kanske lite roligare/hetare inlägg! ^^

 Om inte så planeras bloggen ändå fortsätta som vanligt - på samma vis som den faktiskt gjort i snart 4½ år ( tiden går så fort! ).

Avslutningsvis:

Tack för att ni kommer hit! Även om det är första och sista gången just Du besöker mig.
Du betyder. ^^


 =^^=

2 kommentarer:

  1. Själv tycker jag det är rätt ointressant att läsa samma sak hos 25 pers ;-) Bättre med recensioner som kommer från hjärtat om blandade produkter som man kanske köpt själv och verkligen velat testa. Billiga som dyra kvittar för mig så länge det är bra grejer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aww.. Roligt att höra det från den vinkeln. Inte tänkt på det så, faktiskt. ^^ Tack! ^^

      Radera