torsdag 1 augusti 2013

Nails Inc #Brook Street


I Juli-boxen ifrån Glossybox så hittade jag denna lilla goding som jag såklart kastade mig över på direkten.. ^^


Lacket i sig har en urtjusig korallrosaaktig nyans som är riktigt tjusig och i det närmsta neon-liknande. Dock är formulan rätt tjock vilket gör det lite halvknivigt att lacka med, samt att det riskerar att bli strimmigt. På mig satt det inte heller speciellt bra ( på en bas utav Orly Bonder och under Seche Vite ), men som vi vet sedan tidigare så är mina naglar värdelösa just på detta plan.. så det säger inte så mycket. oO

 Utöver detta så är lacket, precis som det sägs, högglansigt och tjusigt. Det ger mig helt klart mersmak för Nails Inc ( första gången jag provar det! ^^ ) trots tjockheten på lacket - för helt ärligt så får jag för mig att den inte är så normalt.. ( Framför allt eftersom jag efter lite googlande läst att den ska vara "flawless" ).

Pris? Vart?
159 kr för 10 ml hos bl a Halens m fl ( Märket finns även hos Nelly )
£11 hos LookFantastic

=^^=

2 kommentarer:

 1. Snyggt och somrigt! Jag har inte upplevt mina Nails Inc som tjocka i konsistensen men det kan ju alltid variera på lack inom ett märke också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det låter ju lovande i alla fall! =)
   Ja.. Och ibland även på hur stor förpackningen/flaskan är. Dessutom inte sett någon annan som "klagat" på det, så jag kan ju bara haft lite otur. =)

   Men oh ja, det är jättetjusigt! ^^

   Radera