tisdag 29 oktober 2013

Weleda Millet Nourishing Shampoo


I senaste Glossyboxen kunde man hitta detta lilla prov som har denna beskrivningen på Weledas hemsida:

Schampo med ekologisk macadamianötolja och extrakt från ekologiskt hirsskal och salvia som är milt rengörande och vårdande och bevarar hårets naturliga spänst – passar för hela familjen. Fräsch doft av grapefrukt och pepparmint och samtidigt blommig och fruktig. Hirs har uppbyggande och bevarande egenskaper och är rikt på kiselsyra. Sädesslag är vitala och har mycket gemensamt med håret, därför har de en uppbyggande, näringsberikande och skyddande effekt på hår och hårbotten. Schampot innehåller inga syntetiska tensider utan enbart naturliga växtbaserade tensider.


Ja, alltså. Tanken är god, det är den. Doften är även den helt okej.
Resultatet, däremot, är bedrövligt.

Produkten är fruktansvärt odryg och detta provet räckte knappt till två tvättar - och då snålade jag då jag tänkte "Det är nog inte meningen att det ska löddra så mycket som 'vanliga' schampon".
Tyvärr så spelar det ingen roll hur snällt detta är mot miljön eller hur god tanken och idén är, för produkten är tyvärr tämligen värdelös. =/
Mitt hår kändes inte ens riktigt rent under själva rengöringsprocessen, samt att det började kännas ofräscht redan dagen efter tvätt. Att det dessutom är så odrygt förbättrar inte direkt betyget - speciellt inte då en flaska på 190 ml kostar 129 kronor.

Ne. Det här var absolut ingen hit. Tyvärr. =/


=^^=

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar