onsdag 26 februari 2014

Glossybox Februari 2014


Då var det dags igen att visa upp min "fångst" i Glossybox-dammen. ^^
Denna månad var innehållet i min box som följande:




  • Under ögonen-plåster - Hmm.. mjaaa.. kanske? Lider inte så fruktansvärt utav påsar under ögonen, men kanske kan den fixa till mina små skrattrynkor lite? =P
  • Body shimmer - Jovars.. Plus i kanten för tämligen trevlig innehållsförteckning. Min hud är ju dock, som bekant, rätt krävande.. Så vi får se hur själva "återfuktningen" fungerar. =7
  • Rengöringssvamp - Åter igen: Hmm.. Ska tydligen vara perfekt på nyfödda bebisar och andra med känslig hy. Kan brukar tillsammans med sin vanliga ansiktsrengöring (dvs som en vanlig tvättsvamp som man t ex använder på kroppen) och ska vara rik på aminosyror, vitaminer och mineraler. Intressant.
  • Nagellack i nyansen #Passion - Ett TOKorange nagellack. Just nu är jag lite skeptisk, men vi får se om jag kan vinnas över.. ;)
  • "Baked Eyeshadow" i nyansen #Copper - DAMN så fin! =D Jackpot! ^^ Rejält pigmenterad, dessutom. Den här kommer inte gå oanvänd länge.. ;)
  • Pastiller. Godis. Det är gott. ;)

=^^=

3 kommentarer:

  1. Prenumererar inte på glossybox längre, men har provat konjac svampar tidigare, och det har varit väldigt bra för min hud. inte en enda torrflaga i syne, blir som en skön massage för ansiktet, och min rengöring löddrar härligt. köper mina svampar för billig peng på ebay.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, det låter ju riktigt lovande! =)
      Har själv problem med torrflagor nu på vintern (framför allt på näsan), så ser fram emot det nu förväntade resultatet. ;)

      Ebay är bra grejer, det. ^^

      Radera
    2. Åh, det låter ju riktigt lovande! =)
      Har själv problem med torrflagor nu på vintern (framför allt på näsan), så ser fram emot det nu förväntade resultatet. ;)

      Ebay är bra grejer, det. ^^

      Radera