onsdag 18 januari 2012

bareMinerals Fairly Light


Jomensiggoddag!

Tänkte att eftersom jag ju fick hem det där provet i förra veckan så var det väl inte mer än rätt att jag även swatchade dem åt er på riktigt - på mitt ansikte med för- och efterbilder. Det är ju trots allt det bästa sättet att se hur den ter sig. ( Right?
=)

Jag tycker helt enkelt att vi kör bilderna direkt. Ha dock i åtanke att jag arbetat in en hel del foundationspuder på mitt ansikte för att få ett så "flawless" utséende som möjligt. Det går såklart att få resultatet att bli mycket mer "naturligt".








Det var flera år sedan jag använde bareMinerals ( eller ID som det kallades då.. ). I ärlighetens namn tyckte jag inte alls om dem då på grund utav att jag inte tyckte att täckningen var tillräcklig i kombination med att jag inte gillade "lystern" jag fick. Jag kände mig för blank och flottig.

Efter den här appliceringen känner jag att hela min uppfattning har satts i gungning. Dömde jag ut dem för tidigt? Var jag för hård? Har formulan ändrats?
Jag har faktiskt börjat fundera starkt på att köpa mig en fullstor burk för att hårdtesta den lite mer.. ( Jag kommer ju dock inte att köpa den till dyrpriset här i Sverige, utan beställningen blir ifrån UK )

Så.. Hur satt den då?
Riktigt bra, förutom att jag efter ca en timma kände att jag var tvungen att applicera min älskade Mineral Booster ifrån Elf ( Den använder jag ju dock över all foundation, så inget knas här ) då jag blev lite blank i t-zonen, samt att jag fick "dutta till" kring näsvingarna där det hade lagt sig i veck.
Jag upplever faktiskt formulan mer krämig än Lily Lolo's, samtidigt som den på grund utav detta skulle kunna bli lite för kakig och/eller tjock och man lägger för "för mycket".

Har jag utelämnat något? Har du egna funderingar och synpunkter? Kommentera gärna! =)

Pris? Vart?
£23 hos Lookfantastic
450 sek hos Kicks.se
440 sek hos Eleven.se


=^^=

2 kommentarer:

  1. Google runt lite på BareMinerals och hitta då till ditt inlägg. Måste bara säga att du fick ett riktigt fint resultat och undrar vad du använde för borste till? använde du någon concealer? :)

    SvaraRadera
  2. Hej och tack! ^^

    Jag använde min kabukiborste ifrån Lily Lolo och på bilderna har jag inte använt någon concealer. =)

    SvaraRadera