torsdag 14 oktober 2010

Tips från Coachen!

Eller ja, nästan i alla fall. ^^

Fick tips häromdagen utav min kära vän Yvonne att man kunde beställa gratisprov på Avril Lavigne's nya parfym Forbidden Rose på nätet. Detta har jag nu gjort och tänkte självklart även delge er länken! =D



Klicka på länken för att komma till sidan. ^^


=^^=

2 kommentarer:

  1. Jag maste tacka och buga for an en gang har du tipsat om en produkt jag provade och nu ar fullkomligt kar i - elf mineral booster! Jag blir alltid valdigt oljig i t zonen, da speciellt pannan.
    Nar jag bodde i kanada hittade jag ett puder (anvander inte foundation) som var valdigt bra, aven om det behovdes 'toppas upp' lite mot kvallen och visste inte vad jag skulle gora nu nar det borjar ta slut eftersom jag inte har hittat nagonstans att kopa det online. Efter att ha last inlagget dar du rekommenderar mineral booster sa tankte jag 'varfor inte' och klickade hem ett prov och som jag sa, jag foll 'head over heels' och fullkomligt ALSKAR det!

    SvaraRadera
  2. Men åh, vad glad jag blir! ^^ Skönt att mitt tips faktiskt fungerade också, så att jag inte kommer här och lurar i folk något. ;)
    Nejmen, superbra ju. =D ( Speciellt med tanke på priset.. Go, Elf! ;) )

    Om du i din tur har några tips till mig, eller några önskemål angående sminkningar och dylikt så hojta jättegärna till! Blir så glad över sådant. ^^

    SvaraRadera